menu
A&P Smulders

Het Smulders-tuinteam staat je met raad en daad ter zijde!

In ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen met oog voor detail en een grote passie voor alles wat groeit en bloeit. Wij, het team van Smulders Hoveniersbedrijf & Tuincentrum, zijn dé schakel tussen bedrijf en klant. Onze mensen voeren het werk uit zoals jij dat wilt. Tevreden klanten, dat is wat ons team wil, zodat je kunt zeggen: ‘Het is altijd feest als het Smulders-tuinteam is geweest!’

Of dat nu om grote percelen of kleine projecten gaat, maakt niet uit. De klant is koning in zijn eigen hof. Iedere mooie en goed onderhouden tuin draagt bij aan tevreden wonen (en werken). Daarom overleggen wij bij ieder project intern om – samen met jou – tot een krachtig ontwerp en een prachtig resultaat te komen.

A&P Smulders

Vragen

En heb je tijdens het werk vragen of suggesties? Of wil je na afloop van het werk nog iets weten? Onze voorman/hovenier is je eerste aanspreekpunt. Hij treft de voorbereidingen, overlegt met het team, is bij de uitvoering en kan je prima adviseren of je de informatie geven die je wenst. Van idee tot ontwerp en van aanleg tot onderhoud. Op die manier kunnen we je het best en het snelst van alle gewenste informatie voorzien. Wij noemen dat maatwerk. En daar gaan wij bij Smulders voor! Niet omdat het ‘moet’, maar omdat wij niet anders willen.

Onze aanspreekpunten

A&P Smulders

André Smulders

De ene mens is de andere niet. Dat is bij tuinen niet anders. Bij ons, Smulders Hoveniersbedrijf en Tuincentrum, valt er daarom iets te kiezen. We hebben allemaal onze eigen herkenbare ontwerpstijl en karakter als het gaat om ontwerp en aanleg van tuinen. Bovenstaand vind je een aantal voorbeelden van tuinen van André.

Heb je een vraag voor André? Stuur gerust een mail.

A&P Smulders

Paul Smulders

Wat is het prettig als er iets te kiezen valt. Dat is bij tuinen natuurlijk ook zo. Ieder zijn stijl. Modern of strak. Klassiek of natuurlijk. Altijd goed. Want over smaak valt niet te twisten. Ieder van hen heeft een eigen stijl en uniek karakter in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. De foto’s hierboven zijn voorbeelden van het werk van Paul.

Heb je een vraag voor Paul? Stuur gerust een mail.

A&P Smulders

Joris Esch

Over smaak valt niet te twisten. Dat gezegde speelt ook bij het ontwerp en aanleg van tuinen een rol. Kies je voor ronde vormen, voor symmetrie of nog anders? Kies je voor de stijl van Joris, dan is hij als voorman/hovenier de eerst aangewezen persoon voor je tuin. Hierboven staan een aantal voorbeelden van Joris.

Heb je een vraag voor Joris? Stuur gerust een mail.